لوله داربست

لوله داربست عمران مارکت عرضه شده با کیفیت بالا و قیمت مناسب

عمران مارکت، عرضه و تامین کننده قالب بتن، اتصالات قالب بندی، داربست، جک سقفی، ماشین آلات و چوب ساختمانی با کیفیت بالا و قیمتی مناسب است. برای دریافت مشاوره رایگان، دریافت لیست قیمت روز محصولات و ثبت سفارش با کارشناسان ما در ارتباط باشید
۰۲۵ - ۳۳۵۵۸۸۸۸
تماس بگیرید Contact
ردیف محصول جنس طول (m) قطر خارجی (mm) ضخامت (mm) وزن (kg) محل بارگیری ثبت سفارش
لوله داربستی 6 متری ضخامت 1.8 فولادمبارکه 6 48.3 1.8 12.7 قم
لوله داربستی 6 متری ضخامت 2 فولادمبارکه 6 48.3 2 12.7 قم
لوله داربستی 6 متری ضخامت 2.3 فولادمبارکه 6 48.3 2.3 15.9 قم
لوله داربستی 6 متری ضخامت 2.5 فولادمبارکه 6 48.3 2.5 17.2 قم
لوله داربستی 6 متری ضخامت 2.8 فولادمبارکه 6 48.3 2.8 19.2 قم
لوله داربستی 6 متری ضخامت 3 فولادمبارکه 6 48.3 3 20.5 قم

لوله داربست ابزاری است که به وسیله آن می توان یک سازه فلزی به نام داربست بنا کرد و سپس با استفاده از داربست کارگران می توانند به نقط مرتفع و غیر قابل دسترسی دست پیدا کنند و  ساخت و ساز یا نماکاری، نبشی کاری و … را انجام دهند.

لوله داربستی یا لوله 5 قطعه اصلی مورد استفاده در انواع داربست فلزی (داربست چکشی، داربست مثلثی و …) می باشد و از پرکابردترین لوله ها در حیطه ساخت و ساز می باشد. لوله داربست در دو نوع سبک و سنگین از آهن و آلیاژ کربن در مقاطع متفاوتی ساخته می شود و از جنس فولاد زنگ نزن نیست و برای شرایط آب و هوایی مختلف آزمایش نمی شود.

بسیاری از لوله های داربست به صورت درزدار تولید می شود به همین دلیل لوله داربستی را به نام های لوله درز دار، لوله فولادی درزدار و لوله سیاه درزدار نیز می شناسند. برای تولید لوله داربست از ورق سیاه استفاده می شود، نوع اتصال دو سطح خم شده ورق سیاه در لوله داربست در تعیین کیفیت و میزان مقاومت در برابر فشار بسیار اهمیت دارد. برای جلوگیری از خوردگی و فرسایش لوله های داربستی که در شرایط آب و هوایی مرطوب قرار دارند، گالوانیزه می شوند.

لوله داربستی به صورت مستقیم در ساخت و ساز استفاده نمی شود و جزء ابزارهایی است که از آن برای ساخت سازه بهره می گیرند و قابلیت استفاده به صورت دست دوم در پروژه های دیگر را نیز دارد. با توجه به اینکه لوله داربست جز لوله های غیر تستی صنعتی قرار دارد و  مانند لوله های گاز و آب برای عبور مایع یا گاز طراحی نشده است، نیازی به تست و آنالیزهای آب و گاز ندارد.

ابعاد و مشخصات لوله داربست

لوله های داربست در دو نوع سبک و سنگین برای ساخت سازه های مختلف تولید می شوند. لوله های داربستی که ضخامت 2 میلی متری دارند با وزن 14 کیلوگرم، لوله داربست سبک و لوله های داربستی با ضخامت 2.5 میلی متر و وزن 17 کیلوگرم، لوله داربست سنگین گفته می شوند.

این لوله ها از جنس فولاد یا  آلیاژ فولادی در ضخامت 2 تا 3 میل متر و ابعاد 3، 6  و 12 متری تولید می شوند. استانداردترین سایز در میان لوله های داربستی با ضخامت 2.3 میلی متر ،  قطر خارجی 48.3 و طول 6 میلی متر تولید می شود. پرکاربردترن لوله های داربست عموما ضخامت 2 تا 2.5 میلی متری دارند.

لوله داربست به دلیلی اینکه نوعی لوله درزدار است و مشخصات آن از استاندارد din2440 پیروی می کنند که جز استانداردهای جهانی و اروپایی مورد تایید می باشد.

ضخامت لوله داربست باید در طول لوله تولید شده یکسان یا تقریبا یک اندازه باشد. حداکثر میزان انحراف در سطح لوله داربست 1.5 میلی متر است.

پرکاربردترین لوله های داربستی سایز 1/2 1(11.2) اینچ است که معادل نمره 5 می شود و به همین علت به لوله نمره 5 یا لوله داربستی 5 نیز شناخته می شود.

وزن لوله داربست

وزن لوله داربست با توجه به ابعاد و ضخامت متغیر است. لوله های داربست با ضخامت 1.8، 2، 2.3، 2.5، 2.8 و 3 میلی متر تولید شده و به ترتیب 12.7، 14، 15.9، 17، 19.2 و 20.5 کیلوگرم وزن دارد.

محاسبه وزن لوله داربستی

وزن لوله داربست را می توان به 3 روش محاسبه کرد که در ادامه به این 3 روش اشاره کرده ایم:

برای مثال یک لوله داربست با مشخصات طول 6 متر ، ضخامت ورق 2.5  میلی متر، چگالی فولاد 7.85، قطر خارجی 48 میلی متر و عرض نوار برش زده شده از لوله 147 میلی متر

روش اول:

محاسبه اصولی وزن لوله های فولادی:

)عرض نوار برش زده شده (mm) ÷ 1000) × طول لوله (m) × ضخامت ورق لوله (mm) × چگالی فولاد (گرم بر سانتی متر مکعب) = وزن لوله داربست (kg)

مثال : 0.147 × 6 × 2.5 × 7.85 = 17.3

روش دوم:

ضخامت ورق لوله (mm) × قطر بیرونی (mm)  ×  عرض نوار برش شده از ورق (mm) = وزن لوله داربست  (kg)

مثال : 48 × 2.5 × 147 = 17.46 کیلوگرم

روش سوم:

طول لوله (m) × چگالی فولاد  (گرم بر سانتی متر مکعب) × ضخامت ورق لوله (mm) × ((قطر بیرونی (mm) × عدد π) ÷ 1000) = وزن لوله داربست  (kg)

مثال : 6 × 7.85 × 2.5 ×( (48 × 3.14 ) ÷ 1000) = 17.74

کاربرد لوله های داربست

همانطور که در بالاتر اشاره شد، لوله های داربست کاربردهای متنوعی دارند و در اکثر سازه ها با هدف های متفاوتی مورد استفاده قرار می گیرند. ساخت سازه های بلند، پل، زیرگذر، نماکاری ساختمان و… از جمله کاربرد لوله های داربست است. لوله داربست در کنار رابط و بست داربست برای ارتفاع های بالاتر از 2 متر استفاده می شود.

برای نصب انواع داربست باید از لوله های داربست استفاده کرد. لوله های داربست در انواع داربست ها، مانند داربست چکشی، داربست ستاره ای، داربست معلق، داربست پایه دار و… استفاده می شود.

از طرفی لوله های داربست تنها برای پروژه های ساختمانی و عمرانی استفاده نمی باشد و کابردهای مختلف دیگری را نیز شامل می شود. از جمله این کاربردها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

پروژه های ساختمانی:

اولین و مهم ترین کاربرد لوله های داربست برای بستن و اجرای انواع داربست با لوله های داربست برای پروژه های ساختمانی می باشد. لوله های داربست، امکان دسترسی به تمام قسمت های ساختمان را به صورت ایمن برای کارگران فراهم می کند.

تعمیرات ساختمان:

علاوه بر پروژه های ساختمانی در حال ساخت، برای برخی از ساختمان هایی که نیاز به تعمیرات نما و… دارند نیز از لوله های داربست استفاده می شود.

نقاشی ساختمان:

در پروژه های ساختمانی بعد از انجام تمام مراحل نما کاری و برق کشی و… در صورت نیاز به نقاشی ساختمان نیاز است. همچنین برخی از ساختمان های بلند که نمای مناسبی ندارند و یا فرسوده شده اند از سمت شهرداری رنگ و نقاشی می شوند که برای این کار از لوله های داربست به منظور تکیه گاه برای نقاش استفاده می شود.

پروژه های عمرانی ساخت پل :

در تمامی پروژه های عمرانی برای ساخت و احداث پل، نیاز به استفاده از لوله داربست می باشد. کاربرد لوله های داربست در زیرسازی پل می باشد.

پروژه های نجاری:

برخی از پروژه های ساختمانی با استفاده از چوب ساخته می شوند و برای انجام پروژه و نجاری در ارتفاع از لوله های داربست برای پیشبرد پروژه استفاده می شود.

پروژه های برقکاری:

در بسیاری از سازه های صنعتی برای تعمیرات و راه اندازی دستگاه ها و انجام برق کاری نیاز به دایر کردن داربستی محکم وایمن به وسیله لوله های داربست برای مهندسین و کارگران وجود دارد.

تعمیرات و نگهداری دکل ها:

دکل های دریایی که برای حفاری نفت احداث می شوند، بعد از مدتی نیاز به تعمیر و نگهداری دارند و به دلیل ارتفاع زیاد و عدم دسترسی مناسب از لوله های داربست در این موارد استفاده می شود.

پالایشگاه:

در پالایشگاه ها برخی از سازه ها و برج ها نیاز به تعمیرات و نگهداری دوره ای دارند و تنها راه دسترسی به این قسمت ها با استفاده از داربست فراهم می شود. به همین دلیل برای برخی از این سازه ها در پالایشگاه به وسیله لوله های داربست داربست های موقت یا دائمی ایجاد می شود.

ساخت کشتی:

در صنعت کشتی سازی برای ساخت بدنه کشتی های بزرگ و باربری از لوله های داربست به عنوان پایه ای ایمن برای کارگران و مهندسین استفاده می شود.

علاوه بر تمام موارد بالا لوله های داربست کاربردهای دیگری همچون، ترمیم آثار باستانی، نیروگاه های برق، سازه های پلکانی و ساخت جایگاه در استادیوم و سالن هان ورزشی را دارند.

انواع لوله داربستی

لوله های داربستی با توجه به کاربردهای مختلفی که دارند، انواع متفاوتی دارند. لوله داربستی بر اساس وزن و ضخامت به شرح زیر می باشد.

لوله داربستی بر اساس وزن

127 کیلوگرم

14.1 کیلوگرم

15.9 کیلوگرم

17.1 کیلوگرم

19.2کیلوگرم

20.5 کیلوگرم

لوله داربستی بر اساس ضخامت

لوله داربست سبک با ضخامت 2 میلی متر

لوله داربست معمولی با ضخامت 2.5 میلی متر

لوله داربست سنگین با ضخامت 3 میلی متر

مزایای لوله داربست

لوله های داربست با توجه به کاربردهای مختلف، مزیت های زیادی را در برمی گیرند. از مهمترین مزیت های لوله داربست می توان به استفاده در انواع پروژه ساختمانی و حفظ امنیت کارگران و ایمنی تجهیزات در ارتفاع اشاره کرد. از مهم ترین به مزایای لوله داربست می توان به موارد زیر اشاره کرد:

نصب و جداسازی آسان

حفظ ایمنی و امنیت کارگران و تجهیزات

استفاده در انواع شرایط جوی و محیطی

دوام و استحکام بالا در برابر عناصر مختلف

هزینه مناسب برای اجرای پروژه های بزرگ

عمر طولانی و استفاده برای پروژه های مختلف

فرآیند تولید لوله های داربست

لوله های داربست روش تولید و ساخت مشابه ای با لوله های صنعتی دیگر دارند و از یک پروسه تقریبا یکسان پیروی می کنند. تنها تفاوتی که در ساخت این لوله ها وجود دارد، آزمایش و تست های نهایی لوله هاست. با این وجود در ادامه روش تولید لوله های داربست را بیان کرده ایم:

انتخاب و بررسی مواد اولیه

برای تولید لوله های داربست، در ابتدا باید نوع ورق و ضخامت مشخص شود و سپس مشخصات فنی و ظاهری ورق ها مطابق با استانداردهای موجود تست شود و در صورتی که مشکلی و نقصی در ورق خام وجود دارد، از مابقی ورق های سالم جدا شود. ورق های فولادی مورد استفاده برای تولید لوله عموما ضخامت 2.5 الی 3 میلی متری دارند.

تولید لوله داربست

برای تولید لوله داربست درز دار دو روش وجود دارد. یک روش با استفاده از غلتکها و روش دیگر با استفاده از جک هیدرولیکی است.

دستگاه جک هیدرولیکی

ورق های سیاه در دستگاهی به نام جک هیدرولیکی قرار داده می شوند و سپس ورق ها از مرکز فشرده و خم می شود و به شکل U در می آید، سپس فشار بیشتر شده و  دو لبه ورق به همدیگر می رسند و لوله شکل می گیرد.

غلتک

در این روش ورق فولادی از میان سه غلتک عبور داده می شود و لوله به وسیله فشار این غلتک ها شکل می گیرد.

مرحله پردازش

بعد از تولید لوله، طبق دستورالعمل های خاصی، برخی پردازش ها مانند برش، پانچ کردن، تگ زدن و… بر روی لوله های داربست انجام می شود.

جوشکاری

بعد از این مرحله لوله ها آماده جوشکاری هستند. در صورت وجود مشکلاتی همچون، تخلخل، سربار جوش، ترک، بریدگی، تغییر شکل، نفوذ ناقض و پشت جوش و… در لوله های داربست، آن ها را از لوله های سالم جدا می کنند.

پوشش سطحی لوله ها

برای پوشش و محافظت از لوله های داربست از دو روش رنگ کردن و گالوانیزه کردن استفاده می شود. گالوانیزه کردن به دو روش الکترو گالوانیزه یا گالوانیزه گرم انجام می شود. برای رنگ آمیزی میزی از اسپری و دستگاه های رنگ پاشی یا به صورت دستی صورت می پذیرد.

ترمیم سازی

در صورتی که بعد از تمام مراحل بالا، مشکلاتی مانند انحراف یا عدم یکنواختی در لوله ها وجود داشته باشد ترمیم انجام می شود.

کنترل و چک نهایی

در نهایت لوله ها طبق استانداردهای موجود بررسی شده و اندازه گیری می شوند و در صورتی که تایید نهایی انجام شود. لوله های داربست آماده برای استفاده هستند.

 تفاوت لوله داربست گالوانیزه با لوله داربست رنگ شده

لوله های داربست برای محافظت بیشتر در مقابل شرایط محیطی گالوانیزه شده یا با رنگ پوشش داده می شوند. لوله های داربست رنگ شده بعد از مدتی رنگ خود را از دست می دهند و مجددا باید ترمیم شوند. اما لوله داربست گالوانیزه به دلیل پوشش با آلیاژ فلزی، مقاومت بیشتری دارد و دیرتر نیاز به ترمیم پیدا می کند. در بازار قیمت لو های گالوانیزه شده به مراتب از قیمت لوله های داربست رنگ شده بیشتر است و به دلیل ایجاد صرفه اقتصادی، طرفداران بیشتری نیز دارد.

کارخانه های تولید لوله داربست در ایران

داربست های ساخته شده در کارخانه های مختلف از نظر آلیاژ، جنس، ضخامت و…. با هم تفاوت دارند و تفاوت قیمتی لوله های داربستی کارخانه های مختلف به همین علت است. در ادامه مطرح ترین کارخانه های تولید داربست ایران نام برده شده است.

لوله داربست شرکت لوله و پروفیل مبتکران صبا

لوله داربست شرکت فولاد پروفیل مشهد

لوله داربست شرکت لوله و پروفیل آریا افق پاسارگاد

لوله داربست شرکت تولیدی صنعتی کچو

لوله داربست شرکت کیان پرشیا

لوله داربست گروه صنعتی تهران شرق

لوله داربست شرکت کارخانجات نورد لوله یاران

لوله داربست شرکت لوله و پروفیل گل نرده

لوله داربست شرکت نورد لوله و پروفیل صابری

لوله داربست شرکت پروفیل فولادی اصفهان

لوله داربست شرکت پروفیل پایا اصفهان

لوله داربست شرکت صدرا پروفیل تهران

لوله داربست شرکت لوله و پروفیل امید البرز

لوله داربست جهان پروفیل پارس

لوله داربست لوله و پروفیل کیهان

لوله داربست شرکت لوله و قوطی اصفهان

لوله داربست شرکت صنعتی نیکان پروفیل

لوله داربست فولاد هیربد زرندیه

لوله داربست تعاونی فولاد علویجه

لوله داربست گروه صنعتی سپاهان

لوله داربست ساوه

لوله داربست بهفلز

قیمت لوله داربست

عوامل مختلفی بر قیمت لوله داربست تاثیر گذار است. از جمله این عوامل می توان به هزینه های ساخت، قیمت اعلامی از سمت کارخانه و نرخ لوله در بازار جهانی اشاره کرد. با توجه شرایط سیاسی و تحریم های موجود و تغییرات ارزی و قیمتی بازار فلزات اساسی در بازه هایی از سال، قیمت لوله داربست نیز دستخوش این تغییرات می شود. در صورتی که قیمت لوله داربست ثابت باشد، قیمت در سایت درج خواهد شد. در غیر این صورت به دلیل نوسانات بالا، قیمت لوله داربست لحظه ای استعلام می شود. در نتیجه برای اطلاع از لیست قیمت روز لوله داربست با شماره   با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

همچنین نوع ورق، ضخامت، قطر، طول، وزن، نوع لوله داربستی، گالوانیزه بودن، رنگ لوله ها و برند تولید کننده ورق داربستی بر قیمت آن تاثیر گذار است. قیمت لوله داربست با ضخامت 3 میلی متر و ساخته شده از ورق فولاد مبارکه بالاتر است. مهم ترین عامل تعیین کننده قیمت لوله داربست، وزن لوله داربست است.

با توجه به اینکه در بیشتر پروژه های ساختمانی، متراژ های ساخت بالاست و نیاز به استفاده زیادی از لوله داربست می باشد، قیمت لوله 5 برای پیمانکاران و مدیران پروژه های ساختمانی اهمیت زیادی دارد و به میزانی که قیمت لوله داربست اقتصادی تر باشد، هزینه های کلی پروژه را کاهش می دهد.

در صورت عدم درج قیمت های لوله داربست فلزی برای اطلاع از قیمت لوله داربست 6 متری و قیمت انواع لوله داربست با شماره * تماس بگیرید.

قیمت لوله داربستی 17 کیلویی

لوله داربست در وزن های مختلفی تولید و به بازار عرضه می شود و برخی از آن ها مانند لوله داربست 17 کیلویی فروش بیشتری داشته و طرفداران بسیاری دارد و قیمت آن برای پیمانکاران بسیار مهم است. قیمت لوله داربست 17 کیلویی نیز مانند تمام لوله های داربستی وابسته به موارد مختلفی می باشد و با توجه به اینکه فروش بالایی دارد، نرخ روزانه آن بر اساس تقضا در بازار و نرخ ارز مشخص می شود. برای اطلاع از نرخ دقیق لوله داربست 17 کیلویی با شماره * با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

قیمت لوله داربست 6 متری

لوله داربست در دو سایز 6 و 12 متری تولید می شود و لوله داربست 6 متری نسبت به لوله داربست 12 متری فروش بیشتری دارد. لوله داربستی 6 متری توسط کارخانه های مختلفی در ایران تولید می شود و هر کارخانه قیمت متفاوتی را ارائه می کند. تفاوت قیمت لوله های داربستی 6 متری در کارخانه های مختلف با  توجه به نوع و ضخامت ورق به کار رفته و روش ساخت می باشد. برای اطلاع از قیمت لوله داربست 6 متری با شماره * با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

خرید لوله داربستی

لوله داربستی یکی از پرکاربردترین ابزارها در صنعت ساخت و ساز است. با توجه به مقدار بالای استفاده و میزان مصرف بالای لوله داربستی، کیفیت و قیمت لوله داربستی اهمیت بالایی برای مدیران پروژه دارد. کیفیت نامناسب لوله داربست می تواند حوادث ناگوار و صدمات مالی و جانی ایجاد کند. در خرید لوله داربستی 5 در وهله اول باید کیفیت را مد نظر داشته باشید.

برای خرید لوله داربست یا خرید لوله 5 باید به سایز، قطر، ضخامت، نوع ورق و برند تولید کننده آن توجه کنید. این موارد در قیمت لوله داربست اهمیت زیادی دارد و بر خرید شما تاثیر گذار است.

عمران مارکت، لوله های داربست را از بهترین تولید کننده های کشور تهیه می کند و با کیفیت بالا و قیمت مناسب به شما عزیزان عرضه می کند. برای خرید و سفارش لوله داربست می توانید با شماره *   با کارشناسان ما در بخش فروش عمران مارکت ارتباط برقرار کنید و با اعلام نوع و تعداد مورد نیاز لوله داربست، سفارش خود را ثبت و نهایی کنید.

مشاوره، سفارش و خرید فقط با یک تماس

تنها با یک تماس ساده با کارشناسان با تجربه ما در عمران مارکت ارتباط بگیرید و مشاوره، دریافت قیمت روزانه، سفارش و خرید را در سریع ترین و با کیفیت ترین روش ممکن تجربه کنید.

۰۲۵ - ۳۳۵۵۸۸۸۸

تماس بگیرید

دسته بندی محصولات عمران ماركت

مشاوره سریع خرید محصولات

برای خرید قالب، تجهیزات و اتصالات قالب بتنی مورد نیاز پروژه خود با ما در ارتباط باشید و از مشاوره رایگان کارشناسان ما بهره مند شوید.