مقالات عمران مارکت

خاموت چیست

خاموت چیست؟

خاموت، یک نوع میلگرد فولادی است که برای افزایش استحکام و پایداری سازه های بتنی به کار می رود. خاموت ها به صورت عمود بر میلگردهای طولی قرار می گیرند و از کمانش و ترک خوردگی آن ها جلوگیری می کنند. خاموت ها از جنس فولاد آجدار A2 ساخته می شوند و در سایزهای مختلفی تولید می شوند.

ادامه مطلب »
پلی وود چیست

پلی وود (چوب پلاست) چیست؟

پلی وود یک نوع چوب پلاستیکی بازیافتی است. این متریال برای تولید مبلمان بادوام و زیبا برای فضای باز مناسب است، چون مقاوم در برابر آب و هوا و شرایط جوی مختلف است. در این متن به تاریخچه، مواد تشکیل دهنده، انواع و کاربرد پلی وود اشاره خواهیم کرد.

ادامه مطلب »
همه چیز در مورد تخته سه لایه

همه چیز در مورد تخته سه لایه (تخته سه لا) + سفارش خرید

تخته سه لایه یک نوع تخته چوبی است که از ۳ لایه الیاف چوبی با چسب در هم قرار داده شده است. این محصول به عنوان جایگزینی برای چوب با کیفیت و دوام بالا طراحی شده است. این محصول در صنایع مختلف مانند ساختمان سازی و مبلمان سازی کاربرد دارد.

ادامه مطلب »
همه چیز در مور تخته چند لایی

صفر تا صد تخته چندلایی (تخته چند لایه)

تخته چند لایی یک محصول چوبی است که از ورقه های نازک چوب به هم چسبیده ساخته می شود. این تخته ها دارای ویژگی های فنی و ساختاری بالاتر از چوب هستند و در صنایع مختلف کاربرد دارند. انواع تخته چند لایی بستگی به جنس چوب لایه های مختلف آن دارد. ابعاد و کاربردهای تخته چند لایی نیز بر اساس نوع و کیفیت آن متفاوت است.

ادامه مطلب »
انواع پلای وود

با انواع پلای وود بیشتر آشنا شوید

پلای وود یا تخته چند لایه یک متریال ورقه ای با استحکام بالا است. پلای وود از چسباندن لایه های نازک از روکش چوب با چسب رزین و فشار و حرارت ساخته می شود. لایه های بیرونی پلای وود از چوب درجه یک و لایه های میانی از چوب درجه دو تشکیل شده اند. پلای وود دارای انواع مختلفی است که بر اساس تعداد لایه و کاربرد طبقه بندی می شوند.

ادامه مطلب »
نکات مهم خرید لوله داربست

آنچه باید قبل از خرید لوله داربست بدانید

لوله داربست یکی از محصولات مهم در صنعت ساخت و ساز و صنایع دیگر است. لوله داربست از ورقه های فولادی رول شده و جوشکاری شده تشکیل شده و نیاز به تست هیدرواستاتیکی ندارد. برای خرید لوله داربست، باید با نحوه ساخت و تولید و مشخصات آن آشنا شد و از دانش روز متخصصان استفاده کرد.

ادامه مطلب »
فونداسیون بتنی پیش ساخته

فونداسیون پیش ساخته بتنی یا فونداسیون آماده ( انواع و کاربردها)

فونداسیون پیش ساخته بتنی نوعی فونداسیون است که از قبل داخل کارخانه ساخته می شود. این فونداسیون دارای انواع و مزایای زیادی نسبت به فونداسیون های سنتی است. اما برای استفاده از این نوع فونداسیون باید شرایط و نیازهای پروژه را در نظر گرفت و با متخصصان مشورت کرد.

ادامه مطلب »
عیار بتن چیست

عیار بتن چیست؟

حتماً تا به حال اصطلاح عیار بتن در پروژه های ساختمانی به گوشتان خورده است. عیار یا گرید بتن مواد تشکیل دهنده بتن را مشخص کرده و مقادیر مصالح مورد نیاز برای هر پروژه ساخت و ساز را تعیین می کند. در حقیقت تیر، ستون، فونداسیون، سقف و دیگر اجزای

ادامه مطلب »
بتن مگر

هر آنچه باید در مورد بتن مگر بدانید

بتن مگر یک نوع مخلوط بتنی است که با سیمان کم و مقدار زیادی آب تهیه می‌شود. این ویژگی باعث می‌شود بتن مگر روان‌تر از سایر بتن‌ها باشد و برای استفاده در زیر سازی سازه‌ها، صفحه‌گذاری و آرماتوربندی مورد استفاده قرار گیرد.

ادامه مطلب »
ستون پیش ساخته بتنی

ستون پیش ساخته بتنی + انواع و کاربردها

این متن به انواع ستون‌های پیش‌ساخته و کاربردهای آن‌ها در صنعت ساختمان پرداخته است. این ستون‌ها از مواد مختلفی نظیر بتن، گچ، پلی‌یورتان، کورین، فایبرگلاس، سیمان، فلز، سنگ و پلی‌استر ساخته می‌شوند وکاربردهای متفاوتی دارند.

ادامه مطلب »
بتن خود متراکم

همه چیز در مورد بتن خودمتراکم

این مقاله درباره بتن خودمتراکم (SCC) ، یکی از نوآوری‌های مهم در صنعت ساختمان است که در سال‌های اخیر رواج پیدا کرده است. بتن خودمتراکم به خاطر ویژگی‌های خاصش مانند عدم نیاز به ویبراتور برای تراکم، روانی، و مقاومت بالا، در ساختمان‌سازی به ویژه در اجرای ستون، سقف و دیوار برشی استفاده می‌شود.

ادامه مطلب »
بتن ریزی سقف

بتن ریزی سقف + مراحل و نکات

بتن‌ریزی سقف علاوه بر افزایش مقاومت و استحکام ساختمان، میزان خرابی و آسیب ناشی از زلزله و طوفان‌های شدید را کاهش می‌دهد. در این مقاله مراحل بتن‌ریزی سقف در ساختمان‌سازی و نکات قبل و بعد از اجرای این فرآیند بررسی می‌شود.

ادامه مطلب »
همه چیز در مورد بتن ریزی کف

همه چیز در مورد بتن ریزی کف

بتن ریزی کف، نوعی از بتن ریزی است که در ساخت کف ساختمان‌ها، کارخانه‌ها، سوله‌ها و پارکینگ و محوطه استفاده می کنند. در واقع این مقرون به صرفه بودن، اجرای آسان و دوام بالای این فرآیند است که بتن ریزی برای کف را به یکی از محبوب ترین روش های ساخت کف در ساختمان سازی تبدیل کرده است.

ادامه مطلب »
محاسبه تعداد یونولیت و حجم بتن سقف تیرچه بلوک

محاسبه تعداد یونولیت و حجم بتن سقف تیرچه بلوک

یکی از موضوعات مهم در هر پروژه مهندسی، متره و برآورد است. متره و برآورد به شما کمک می‌کند تا مقدار دقیق مصالح مورد نیاز را به دست بیاورید؛ زمان بندی تقریبی اجرای هر یک از مراحل پروژه را برآورد کنید و بالاخره هزینه نهایی که باید برای ساخت و

ادامه مطلب »
دیوار پیش ساخته بتنی

همه چیز در مورد دیوار پیش ساخته بتنی

دیوار بتنی پیش ساخته با کیفیت بالا و زمان کم در کارگاه‌ها تولید و در محل پروژه نصب می‌شود. این دیوارها سرعت، سهولت، استحکام و ظاهر مناسب را به ساختمان‌ها می‌دهند. انواع مختلفی از این دیوارها بر اساس شکل، طرح و کاربرد وجود دارند.

ادامه مطلب »
انواع دیوار پیش ساخته

انواع دیوار پیش ساخته را بهتر بشناسید

دیوارهای پیش ساخته در ساخت و سازهای مدرن امروزی به وفور استفاده می شوند. این دیوارهای در انواع جنش ها بتنی، آجری، سنگی و چوبی ساخته می شوند. در ادامه این مقاله با انواع این دیوارهای پیش ساخته و کاربردهایشان بیشتر آشنا می شوید.

ادامه مطلب »
روش های بتن ریزی استخر

روش‌های مختلف بتن ریزی استخر

بتن ریزی یکی از مراحل ساخت استخر است. بتن ریزی استخر را می توان به دو روش قالب گیری و بتن ریزی با شاتکریت انجام داد. بتن ریزی با شاتکریت آسان تر است، همچنین برای اجرای اشکال هندسی نیز کاربرد بهتری دارد. در ادامه این مقاله از مراحل ساخت استخر و بتن ریزی استخر بیشتر می خوانیم.

ادامه مطلب »
روش های بتن ریزی ستون

روش‌های بتن ریزی ستون + اجرا و نکات

بتن ریزی ستون به دلیل سطح مقطع عمودی کمی پیچیده تر از بتن ریزی تیر در حالت افقی است و باید با رعایت نکات فنی خاصی انجام شود.
بتن ریزی ستون به درو روش بتن ریزی با پمپ بتنی و بتن ریزی به روش دو تیکه ریختن انجام می شود. در ادامه این مقاله با انجام این روش ها و همچنین مراحل بتن ریزی ستون بیشتر آشنا می شویم.

ادامه مطلب »
عمل آوری بتن در هوای گرم

عمل آوری بتن (کیورینگ) در هوای گرم + روش‌ها و نکات

در هوای گرم یا بسیار گرم، بتن ریزی و عمل آوری ممکن است با مشکلاتی مواجه شود. از دست دادن سریع آب بتن، راخت نبودن پرداخت به دلیل سفت شدن سریع بتن و… از جمله این مشکلات است. در ادامه درباره روش های عمل آوری بتن در هوای گرم بیشتر می خوانیم.

ادامه مطلب »